Steffi melde zich vorig jaar aan voor het programma Boer zoekt Vrouw en viert nu haar kerst samen met Roel. En dat is best een beetje spannend, geeft de boerin toe.

Kerst begint voor het stel al op zondag. Ze hebben een diner met de vrienden die Steffi precies vorig jaar hebben opgegeven. 'En nou zit Roel er in een keer bij. Het is wel heel apart wat er in een jaar allemaal kan gebeuren', aldus een stralende Steffi.

Schoonfamilie

Daarna vieren ze kerst met de familie. De Steffi heeft er natuurlijk met haar nieuwe vriend ook een hele nieuwe schoonfamilie bijgekregen. 'En de rest zijn we echt met zijn tweeën thuis', legt ze uit.

Vruchtbaar

Het stel heeft zelfs al een persoonlijke kerstkaart met hun foto verstuurd. 'Voor al onze klanten en relaties maken we ieder jaar een kerstkaart met op de voorkant iets dat van toepassing is op het afgelopen jaar.' Dit jaar is dat haar Boer zoekt Vrouw-deelname geworden. Op de kaart staat: ‘Fijne feestdagen en een vruchtbaar 2019’. Daarbij denk je natuurlijk gelijk aan kinderen. 'Dat doelt op de paardenfokkerij', lacht ze. 'Ik dacht wel toen we hem van de drukker kregen: hier krijgen we opmerkingen over'. Misschien over een tijdje...

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO NCRV