Aanstaande zondag is de finale van Boer zoekt Vrouw. Veel fans wachten met smart af welke boeren er tijdens de reünie nog bij elkaar zijn. Maar schrik niet als je om 20:25 niet Yvon Jaspers, maar sporters op je beeldbuis ziet. De laatste aflevering van het seizoen begint namelijk ietsjes later dan normaal.

Niet alleen Boer zoekt Vrouw eindigt aanstaande zondag. Ook komt het voetbal tot zijn eind. 

Half uurtje later

Zondag is de slotdag van de Eredivisie waardoor Boer zoekt Vrouw een half uurtje moet schuiven in de televisie-planning. Hierdoor kun je niet om 20:25 uur genieten van je favoriete boeren, maar om 20:56. De spanning wordt dus nog iets langer opgebouwd dit weekend.

Lovestory

Fans van het succesvolle programma lijken in ieder geval enorm uit te kijken naar boer Evert en zijn Maud. De twee lijken tot over hun oren verliefd en dat is de kijker niet ontgaan. Afgelopen week smolten ze weg bij hun citytrip in Split. Maud verstaat de kunst van heeel goed luisteren, met respect om te gaan met deze fantastisch lieve Evert. En kijk eens wat er gebeurt? Ze weet m gewoon stukje bij beetje te openen. Wat prachtig mooi om te zien. Wat een kwetsbaarheid!!!! Ge-wel-dig', schrijft een trouwe BZV-kijker op Twitter. 

Article continues after the ad
Bron: RTL Nieuws | Beeld: Linelle Deunk (KRONCRV)

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.