Zondag was er weer een nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw op de buis. Wekelijks kunnen de boeren veel kritiek verwachten door diverse Twitteraars en ditmaal was boer Rob - wederom - aan de beurt.

Kijkers konden zijn de acties van Rob namelijk écht niet meer aan.

Kritiek boer Rob

Of het nu de drie zoenen voor het slapengaan zijn, of Rob's nu bekende uitspraak: 'Ik ga je toestoppen, een paar zoenen geven en dan ga je lekker slapen', BZV-kijkers laten zich nu bijna elke week los over de 'opdringerigheid' van boer Rob. Deze week stroomde Twitter vol met een nieuwe lading aan commentaar en dat ging vooral over het feit dat de boer zijn overgebleven vrouwen 'beloonde' met lange zoenen als ze hommelkasten zouden terugvinden.

Hommelkasten

Toen Rob met zijn vrouwen Sonja en Wendy de boomgaard in ging, liet hij ze weten hommelkasten te gaan ophalen. Na wat uitleg gingen de tuinder en zijn dates op pad. Rob had nog een leuk extraatje voor de dames, want: 'Wie het eerste een hommelkast vindt, die moet schreeuwen en die krijgt van mij een zoen', riep hij ze na. 'Dat vinden jullie een leuke bezigheid hè, hommelkasten ophalen.'

Article continues after the ad

Test

Later bleek dat boer Rob dat extraatje niet zomaar had bedacht. Het bleek een test te zijn om te kijken of de vrouwen een beetje hun best zouden doen. 'Hoe veel moeite zouden ze doen, om met hoe veel terug te komen?', vertelde de tuinder. Wendy kwam uiteindelijk terug met maar liefst zes hommelkasten, waarna Rob naar haar toe rende om haar zes welverdiende en lange zoenen te geven. 'Toen ging het gevoel los', zei Rob nog.

BZV-kijkers

Hoewel Rob en Wendy het hele tafereel overduidelijk wél leuk vonden, hadden BZV-kijkers hun bedenkingen erbij. Twitteraars gingen namelijk weer los en lieten weten zich erg ongemakkelijk gevoeld te hebben tijdens de scènes. Lees hieronder een greep uit de reacties.

Bron: Superguide, Twitter | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.