Datingcoach Denise Janmaat bekeek voor Story de BZV-boeren en ontdekte opvallende eigenschappen. Deze keer is boer Riks aan de beurt. "Hij komt afstandelijk over." 

Leven in gezicht

"Boer Riks was in zijn voorstelfilmpje erg open", vertelt Denise aan Story, "Maar tijdens de kennismakingsgesprekken met de vrouwen kwam hij afstandelijk over en liet hen het initiatief nemen. Tijdens de gesprekken zag je het wel direct als hij een vrouw leuk vond - er kwam leven in zijn gezicht." 

Article continues after the ad

Accent

"In het daten zou Riks iets meer vragen mogen stellen over de dingen die hij bij een vrouw belangrijk vindt. Nu waren het vaak korte vragen, die onverstaanbaar werden door zijn accent. Hij moet meer moeite doen de dames daarbij te helpen. Als hij rustiger zou spreken met minder accent, komt dat charmant over."

Pijnlijke situatie

Denise vertelt over een ongemakkelijke situatie door Riks veroorzaakt tijdens het daten: "Het was pijnlijk om te horen dat hij Claudia vroeg waarom zo'n leuke vrouw als zij nog niet bezet was. Dat bedoel ik ook met moeite doen. Als hij haar brief goed had gelezen, wist hij dat ze sinds twee jaar weduwe is. Het was mooi dat Claudia het hem niet kwalijk nam. Hij moet echt meer interesse in de vrouwen tonen, anders raakt hij ze kwijt." 

Beeld: Sanoma. Bron: Story