Datingcoach Denise Janmaat nam voor Story de BZV-boeren onder de loep en ontdekte opvallende eigenschappen. Deze week is boer Olke aan de beurt. 

Gevoel uiten 

"Olke is iemand die niet over zijn gevoel kan praten. Hij heeft wel gevoelens, maar is niet gewend ze te uiten. Olke moet nog leren hoe een moderne relatie werkt. Daarvoor moet hij eerst uitzoeken wie hij zelf is. Waarschijnlijk is hij in het verleden beschadigd", vertelt Denise aan Story. 

Article continues after the ad

Vol emoties

Toch zijn Olkes gevoelens wel op bijzondere momenten te zien: "Hij schiet vol als hij de brief leest van Harriets kinderen, maar weet niet waarom dit hem raakt. En dan laat hij zijn zussen het maar afhandelen. Olke is een vat vol emoties, maar moet alleen nog ontdekken hoe hij die met de buitenwereld kan delen." 

Gouden hart 

"Olke is het type ruwe bolster, blanke pit. En dan is Fries zijn en lang in Texas wonen niet ideaal voor een persoonlijke ontwikkeling. Een man met een gouden hart, maar dat moet gepolijst worden", vertelt Denise aan Story. Toch is ze zeker dat hij veel mooie kanten heeft en dat we deze gaan zien als hij aan zichzelf werkt. 

Harriet 

Wie van de drie uitgekozen vrouwen zal het meeste kans maken bij Olke? Als het aan Denise ligt is dat Harriet: "Zij kijkt op een bepaalde manier naar hem. Ergens ziet zij meer in hem dan wij nu zien." 

Aanstaande zondag is het weer zover. Dan zal één vrouw afvallen bij onze internationale boeren.

Beeld: Sanoma. Bron: Story