Datingcoach Denise Janmaat bekeek voor Story de BZV-boeren en ontdekte opvallende eigenschappen. Deze keer is boer Marc aan de beurt. "Hij is afwachtend." 

Populair

"Hij is populair bij de vrouwen maar Marc is rustig, afwachtend en weet het soms niet meer. Ook zegt hij somber te zijn en een positief iemand nodig te hebben. Er zit dus een melancholisch, depressief randje aan hem. Ik denk dat dat door de eenzaamheid komt", vertelt Denise aan Story.

Article continues after the ad

Afwachtend

Denise merkt een groot verschil op tussen Marcs eigenschappen op het werk en in een relatie. “In zijn werk is hij doortastend. Hij geeft sturing, neemt initiatieven en houdt een vinger aan de pols. Maar tijdens het daten was hij afwachtend.”

Onzeker

“Marc zal de vrouwen moeten laten zien wat hij in een relatie te bieden heeft. Wellicht komt zijn onzekerheid ook voort uit zijn leefwijze. Hij woont al lang in de wildernis, waar hij niet om zich heen kan zien hoe daten gaat. Marc weet gewoon niet hoe hij het moet aanpakken!”

Touwtjes in handen

Denise is zeker van het feit dat Marc het fijn vindt als de ander de touwtjes in handen neemt. “Maar of dat spannend genoeg blijft voor de vrouwen, is de vraag…”

Beeld: Sanoma. Bron: Story