Datingcoach Denise Janmaat bekeek voor Story de BZV-boeren en ontdekte opvallende eigenschappen. Deze keer is boer Marc aan de beurt. "Hij is afwachtend." 

Populair

"Hij is populair bij de vrouwen maar Marc is rustig, afwachtend en weet het soms niet meer. Ook zegt hij somber te zijn en een positief iemand nodig te hebben. Er zit dus een melancholisch, depressief randje aan hem. Ik denk dat dat door de eenzaamheid komt", vertelt Denise aan Story.

Afwachtend

Denise merkt een groot verschil op tussen Marcs eigenschappen op het werk en in een relatie. “In zijn werk is hij doortastend. Hij geeft sturing, neemt initiatieven en houdt een vinger aan de pols. Maar tijdens het daten was hij afwachtend.”

Onzeker

“Marc zal de vrouwen moeten laten zien wat hij in een relatie te bieden heeft. Wellicht komt zijn onzekerheid ook voort uit zijn leefwijze. Hij woont al lang in de wildernis, waar hij niet om zich heen kan zien hoe daten gaat. Marc weet gewoon niet hoe hij het moet aanpakken!”

Touwtjes in handen

Denise is zeker van het feit dat Marc het fijn vindt als de ander de touwtjes in handen neemt. “Maar of dat spannend genoeg blijft voor de vrouwen, is de vraag…”

Beeld: Sanoma. Bron: Story

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders