Boer Jan en zijn Rianne zijn afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje gestapt. Het geluk kan niet op voor het Boer Zoekt Vrouw-stel: de twee verwachten zeer binnenkort een kindje! 

Texel

Het nieuwbakken echtpaar leerde elkaar kennen tijdens de opnames voor Boer Zoekt Vrouw. Rianne's brief viel Jan meteen op. De twee ontmoetten elkaar en de rest is geschiedenis. De bruiloft vond plaats op Texel, waar de twee een schapenboerderij runnen. Zowel de plechtigheid als het diner vonden op de boerderij plaats. 

Hoogzwanger

Rianne zag er prachtig en straalde, ook omdat ze hoogzwanger is. Het geluk spat ervan af! Het koppel gaat volgende week op korte vakantie in Duitsland. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: KRO/NCRV

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders