Boer Geert Jan deed in 2019 mee aan Boer zoekt Vrouw, maar vond helaas niet de liefde waar hij zo naar verlangde. Hij moest even geduld hebben, maar dit jaar schoot cupido eindelijk raak en Geert is tot over zijn oren verliefd. Oud-brievenschrijfster Monique is de gelukkige. 

Dat zijn Boer zoekt Vrouw-avontuur uiteindelijk geen blijvend geluk bracht, was een bittere teleurstelling voor Geert Jan van Meerveld. De boer laat nu weten dat het geluk hem eindelijk weer toelacht. Hij en en oud-deelneemster Monique zijn namelijk een gelukkig koppel. Zij schreef in 2020 een brief aan een andere boer , namelijk de goedlachse Hans, maar dat bleek geen match. Met boer Geert Jan heeft ze wél die kriebels waar ze zo naar op zoek was. 

Een 'lustige' zoen

'Er zijn echt zoveel overeenkomsten dat ik denk van nou hoe kan dat nou weer', zegt de verliefde paardenfokker voor de camera van RTL Boulevard. Monique vult aan: 'Het is gewoon ontzettend leuk en fijn. Een goed gevoel om verliefd te zijn.' 'Op mijn leeftijd hè hey', grijnst Geert. Daarna geeft hij zijn vriendin een 'lustige' zoen. 

Deelname Boer zoekt Vrouw

In 2019 deed boer Geert Jan mee aan Boer zoekt Vrouw. Hij ging met Karine op vakantie naar Malta, maar naderhand bleken de twee toch niet voor elkaar te zijn gemaakt.

Article continues after the ad

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.