Buddy Vedder WIDM

Buddy Vedder is een van de kandidaten voor het twintigste seizoen van 'Wie is de Mol?' Middels een woordgrapje op Instagram laat de acteur doorschemeren dat niemand te vertrouwen is of bedoelt hij soms zichzelf?

Op Instagram plaatst Buddy een foto waar hij over een rode loper in China loopt, de plek waar het spel dit jaar gespeeld wordt. Buddy schrijft erbij: 'Seizoen 20 inlopen als #TrustNoBuddy.' Of hij dus bedoelt dat hij zélf niet te vertrouwen is of niemand in het algemeen, daar zullen we in de komende afleveringen vanzelf achterkomen.

Article continues after the ad

Recordaantal kijkers

Het populaire programma ging gisteren van start met een recordaantal kijkers van iets meer dan drie miljoen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Naast Buddy doen er nog acht kandidaten mee, waaronder Miljuschka Witzenhausen, Leonie ter Braak en Tina de Bruin. 

Verdacht

Via de app van Wie is de Mol? kun je een van de kandidaten verdenken. Zo hebben Leonie en Tina op het moment van schrijven de meeste verdenkingen (18 procent). Buddy staat op de derde plek met 15 procent van de verdenkingen.

Bron: AD, Wie is de Mol? | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.