De knipperlichtrelatie van Bryan Roy (49) en zijn vriendin Tarone Rachamim (32) staat nu definitief op rood: de twee zijn uit elkaar.

Voetbalicoon Bryan Roy en fotografe Tarone Rachamim zijn uit elkaar, tot veler verrassing binnen hun vriendenkring. De twee hadden zes jaar lang een relatie. Toen Bryan Roy twee jaar terug Tarone aan Story voorstelde op een feestje in de P.C. Hooftstraat, maakte de oud-voetballer nog een smoorverliefde indruk. ‘Ik ben dol op Tarone!’ vertelde Bryan toen stralend aan Story. ‘We hebben de afgelopen vier jaar een knipperlichtrelatie gehad. Maar sinds kort is het echt serieus.’ Wat ook meespeelde in de gevoelens van Bryan voor Tarone, de hartsvriendin van Estelle Cruijff, was haar band met zijn twee kinderen Jamy-Lee en Quentin, die hij kreeg met zijn ex-vrouw Nada van Nie. ‘Ik ben blij dat mijn kinderen het zo goed met haar kunnen vinden,’ zei Bryan.’ Als je een goed hart hebt, en dat hebben Tarone, Jamy-Lee en Quentin, dan gaat zoiets heel soepel en gemakkelijk.’

Article continues after the ad

Voorbij

Maar helaas voor Bryan en Tarone heeft hun liefde voor elkaar niet standgehouden en is er een streep door hun bruiloft en liefdesbaby gezet. ‘Mijn relatie met Tarone is voorbij,’ bevestigt Bryan in gesprek met Story. Bryan zit niet voor de eerste keer met liefdesverdriet op de bank. In 2008 scheidde hij van Nada van Nie, met wie hij in 1993 trouwde en met wie hij tijdens zijn voetbalcarrière buiten Amsterdam in Italië, Engeland en Duitsland woonde. Na terugkomst in Nederland ging het echter mis tussen Bryan en Nada, waarna de scheiding een feit was.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 9 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders