Tim Douwsma (29) wil met zijn vriendin Jessie Vuijk gaan trouwen. Hij is al aan het nadenken over het perfecte aanzoek. 

Samenwonen

Maar voor het zover is, wil het koppel eerst gaan samenwonen. Douwsma vertelt aan De Telegraaf: "We wonen nog niet eens samen. Maar dat is wel onze volgende stap: samenwonen.”

Huwelijksaanzoek

Als die stap is gezet heeft de presentator alle tijd om het perfecte huwelijksaanzoek voor te bereiden. 

Droomvrouw

"We zijn zo gelukkig. Jessie is mijn droomvrouw. Dat zij ooit mijn bruid gaat worden, weet ik wel zeker.”, zegt Douwsma. In augustus werd bekend dat de zanger, presentator en acteur verliefd was geworden op de 21-jarige Jessie, toen nog Miss Nederland. 

 

 

Lover and best friend ?@timdouwsma #beautifulsunsets #unconditionallove

Een foto die is geplaatst door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

 

 

 

Behind the scenes, soon more ?☺️

Een foto die is geplaatst door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

 

Beeld: Peter Smulders, Bron: De Telegraaf

De Bauers kunnen hun geluk niet op. Frans en Mariska hebben een grote investering gedaan en vanmiddag was het eindelijk zover. De Bauertjes hebben hun 'dorpsracer' opgehaald!

Nieuwe aanwinst

De Bauers scheuren vanaf vandaag over de weg in hun gloednieuwe auto. Frans en Mariska hebben hun oog laten vallen op een Hyundai, die ze vanmiddag hebben opgehaald bij de autodealer. Maar voordat ze hun eerste ritje maakten, poseerden ze eerst met hun nieuwe aanwinst voor een Instagramkiekje. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Miljuschka Witzenhausen maakte een loodzware periode door na haar scheiding van Tycho, met wie ze twee kinderen kreeg. Toch vond ze de liefde weer, bij videoproducer Philip van Ierschot. Een match made in heaven, aldus de presentatrice.

'Je bent mijn ying tot mijn yang'

Miljuschka is nog altijd smoorverliefd op haar Philip. Ze zet haar wederhelft in het zonnetje op sociale media. 'Dit is mijn roomsoes op de tompouce,' schrijft ze bij een liefdesfoto. De tortelduifjes zijn op dit moment in Japan, waar ze óók aan het werk zijn. 'Wat veel mensen niet weten is dat we ook samen werken. Dit is alweer ons derde buitenland programma.' Ondanks dat ze vrijwel altijd samenzijn, verveelt het niet. 'We sjouwen camera’s en zakken Japanse zoutmix de hele wereld over. Proeven op iedere plek het softijs, leggen met handen en voeten uit waar we moeten zijn en zijn regelmatig samen ziek doordat we in een duister steegje weer iets moesten proeven. We delen de liefde voor elkaar, eten en video. Werken en het leven delen met degene waarvan je houdt is niet altijd even makkelijk maar nooit saai.' Miljuschka noemt haar vriend 'de ying tot mijn yang'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders