Sylvie (42) noemde haar bruiloft met Niclas (42) eerder nog de mooiste dag van haar leven. Maar de ceremonie was bijna compleet in het water gevallen: de paparazzi dreigden namelijk om haar jawoord te komen verstoren.

Dat vertelt ze aan RTL Boulevard. 'We hebben vanaf het begin af aan geprobeerd om alles af te schermen. Het probleem was gewoon dat de paparazzi op een gegeven moment zijn gaan klimmen', aldus la Meis. De enige oplossing? Accepteren dat het afschermen van haar grote dag nu eenmaal niet ging lukken.

Dreigen

Maar daar hield het niet op: de paparazzi begon met dreigen. 'Ik stond in mijn bruidsjurk te wachten en toen zeiden ze: 'Als we te veel worden afgeschermd gaan we met geluid de ceremonie verstoren.' En dat wilden we natuurlijk niet.'

Weggegeven door zoon

Sylvie en Niclas (wist je daar haar man eigenlijk helemaal niet zo heet?) gaven elkaar twee weken terug het jawoord. Het stel is getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora, aan de rand van Florence. De feestelijkheden begonnen die donderdag, maar op zaterdag liep Meis daadwerkelijk naar het altaar. Daar werd ze weggegeven door haar zoon Damián. Helaas moest de presentatrice haar ouders missen aangezien het te gevaarlijk was voor haar vader om naar Italië af te reizen.

Article continues after the ad

Uitgestelde bruiloft

Samen met zo'n zeventig gasten vieren Sylvie en Niclas dit weekend de liefde. Het stel zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De 42-jarige Meis, die eerder getrouwd was met Rafael van der Vaart, droeg een jurk van het Israëlische modelabel Galia Lahav. 'De jurk zal velen verrassen', zei ze hier eerder al over. De kosten voor haar bruidsjurk bedroegen zo'n 28.000 euro.

Voorbereidingen

Een paar dagen voor het grote spektakel liet Sylvie weten dat ze helemaal klaar was voor de grote dag. 'Nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen', schreef ze op Instagram. 'Post pas weer na het weekend. Wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten en absorberen', zegt de presentatrice, die tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart nog een televisieploeg toeliet.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happily ever after 👸🏼🤴🏻

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet The Castello’s 👰🏼🤵🏻 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A dream that I can call my own ♥️ 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.