Een verlovingsring prijkt al enige tijd om Roxeanne Hazes' vinger, maar van een bruiloft is het nog niet gekomen. Nu lijkt de zangeres te hinten dat de grote dag heel binnenkort plaatsvindt!

Roxeanne wil dolgraag de eeuwige trouw beloven aan haar grote liefde Erik Zwennes. Na een lange verloving lijkt het stel nu echt bezig te zijn met het plannen van de bruiloft. 'I’m going to marry my best friend,' schrijft de Hazestelg. Fans vermoeden dat de grote dag nu echt dichtbij is en dat de ceremonie misschien wel plaatsvindt in het mooie Portugal, waar de foto is gemaakt.

Article continues after the ad

Powerkoppel

De 26-jarige zangeres werd ruim drie jaar geleden verliefd op Erik en nog altijd viert de liefde hoogtij bij hen. Met Erik aan haar zijde heeft Roxeanne het gevoel dat ze de wereld aankan. Samen met hun zoontje Fender (1) vormen ze een gelukkige drie-eenheid. Niet alleen in hun privéleven zijn Roxeanne en Erik goed op elkaar ingespeeld, ook zakelijk werken ze samen in Roxeanne’s bedrijf Dochter Dre. Iets dat broer André en Monique in het begin ook deden. Monique deed André’s management, maar al snel leidde dat tot botsingen. Daarop besloten ze werk en privé gescheiden te houden.

Uitstel, maar geen afstel

Roxeanne en Erik lukt dit wel al bijna drie jaar. Een huwelijk zit er dan ook aan te komen: anderhalf jaar geleden vroeg Erik haar om zijn vrouw te worden. Maar door de geboorte van Fender en het produceren van een nieuw, succesvol album stelde de zangeres hun huwelijk uit. Van uitstel komt echter zeker geen afstel! 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.