Waar André Hazes en zijn vriendin Monique wikken en wegen of ze bij elkaar blijven, is de liefde tussen Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes sterker dan ooit! 

Haar moeder Rachel was met André Hazes nooit echt gelukkig, en ook haar broer André en zijn Monique kennen de nodige relatieproblemen. De enige Hazes die nu werkelijk happy is in de liefde is, is Roxeanne.

Article continues after the ad

Samenwerken

De 26-jarige zangeres werd ruim drie jaar geleden verliefd op Erik Zwennes en nog altijd viert de liefde hoogtij bij hen. Met Erik aan haar zijde heeft Roxeanne het gevoel dat ze de wereld aankan. Samen met hun zoontje Fender (1) vormen ze een gelukkige drie-eenheid. Niet alleen in hun privéleven zijn Roxeanne en Erik goed op elkaar ingespeeld, ook zakelijk werken ze samen in Roxeanne’s bedrijf Dochter Dre. Iets dat broer André en Monique in het begin ook deden. Monique deed André’s management, maar al snel leidde dat tot botsingen. Daarop besloten ze werk en privé gescheiden te houden.

Las Vegas

Roxeanne en Erik lukt dit wel al bijna drie jaar. Een huwelijk zit er dan ook aan te komen: anderhalf jaar geleden vroeg Erik haar om zijn vrouw te worden. Maar door de geboorte van Fender en het produceren van een nieuw, succesvol album stelde de zangeres hun huwelijk uit. Van uitstel komt echter zeker geen afstel! Hoewel Xander de Buisonjé hun trouwambtenaar zou worden, willen Roxeanne en Erik graag in Las Vegas trouwen. Vrienden vermoeden dat de bruiloft niet lang op zich laat wachten. De bedoeling is dat Roxeanne eerst haar vrijwel uitverkochte theatertournee afmaakt, waarna ze een reisje richting Amerika plannen. En wellicht komt Roxeanne als een getrouwde vrouw terug... 

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.