Zijn verhuizing van Engeland naar Nederland bracht Dominic Seldis naast veel moois óók ellende. Zo zag hij zijn huwelijk stranden met Frankie, de moeder van zijn drie dochters. Hij vond nieuw geluk bij zijn jonge assistente Floor, maar waarom is hun bruiloft uitgesteld?

Dominic Seldis (48) heeft nooit spijt gehad van zijn beslissing om zich in 2008 in Nederland te gaan vestigen. Spelen bij het Koninklijk Concertgebouworkest was immers zijn grote droom. Als aanvoerder van de contrabassen voelt Dominic zich als een vis in het water.

Trouwplannen

Dominic is dankbaar dat na het scheidingsleed de liefde weer op zijn pad is gekomen. Hij kreeg gevoelens voor Floor de Wit (32), die werkzaam is achter de schermen van het Koninklijk Concertgebouworkest. Dominic heeft haar afgelopen januari ten huwelijk gevraagd. Hij deed zijn aanzoek na de première van Music, Maestro!, een theaterprogramma waarin hij met een orkest de mooiste muziek speelt. Floor vermoedde helemaal niets, vertelt Dominic in Margriet. ‘Zij was zo druk bezig met de organisatie van de première zelf, dat ze dit niet zag aankomen. Het was heel bijzonder omdat onze goede vrienden en familie erbij waren. De trouwplannen staan nu even in de ijskast, maar het liefst trouwen we wel dit jaar.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.