Na het bericht over de grote terugkeer naar Nederland van de familie Meiland, lijken Martien en co. niet langer te genieten van een smetteloos imago. Er kwamen annuleringen binnen van toekomstige gasten die bang waren geen Meiland te zien tijdens hun verblijf in het chateau en nu is het opnieuw raak. Een bruidspaar dat komende zomer zou trouwen op het kasteel, klapt uit de school nadat de familie Meiland hun reservering cancelde.

Vuurspuwende verloofden

Erica en Martien zouden deze maand hebben laten weten dat hun huwelijk op Chateau Mariaux niet door kan gaan. De mail kwam ruim acht maanden na de reservering, waarin de huwelijksvoorbereidingen in volle gang waren, binnen bij Rose en Regnar, die hun beklag doen in het nieuwe nummer van een weekblad.

Article continues after the ad

‘De familie zou voor alles zorgen’

Rose en Regnar nemen geen enkel blad voor de mond. 'In de afgelopen acht maanden moesten we overal zelf achteraan, terwijl was afgesproken dat de familie Meiland zou zorgen voor de traiteur, de aankleding en alles wat er nog meer bijkomt kijken.' Met nog maar enkele maanden tot de grote dag ontving het stel eerder deze maand een mail van de Meilandjes: 'Wij denken dat wij te weinig tijd hebben om jullie de dag van jullie leven te geven'.

‘De arrogantie is enorm’

'We zijn nu natuurlijk volledig uit het veld geslagen. Er zijn ons gouden bergen beloofd, alles kon en niets was te gek', aldus het teleurgestelde koppel. Zij zullen nu op stel en sprong op zoek moeten naar een nieuwe trouwlocatie. Nu is dat niet het grootste probleem, er zijn immers tig mooie plekken om te trouwen. Wat het een enorme uitdaging maakt, is dat die locatie ook nog eens aan minimaal veertig gasten onderdak moet bieden. 'Ik weet ook niet hoe het nu verder moet. We voelen ons zo ongelooflijk door hen in de kou gezet. Die arrogantie is enorm.'

Welles, nietes

De Meilandjes beweren nu dat zij niet degenen zijn geweest die de bruiloft cancelden, maar het bruidspaar zelf, zo laat hun manager weten. Het blad zegt de mailwisseling in kwestie in handen te hebben en durft met zekerheid te beweren dat het toch echt Martien en Erica waren die de handdoek in de ring gooiden. De familie heeft nog niet persoonlijk gereageerd op de aantijgingen.

Het derde seizoen is vanaf 23 maart weer wekelijks te zien om 20.30 uur ’s avonds bij SBS6.

Bron: Privé, Flaironline | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.