Yolanthe gaat momenteel door een moeilijke periode, maar hoeft dat zeker niet alleen te doen. Ze krijgt steun van al haar broers en zussen, maar een van hen in het bijzonder wil haar even een hart onder de riem steken.

Dit is te lezen op Shownieuws. Xavier deelt verschillende foto's samen met de presentatrice en schrijft: 'Ik heb jou voor het leven zus.' Lief!

Mooi om te zien

Zijn volgers vinden het heel goed van hem dat hij er zo is voor zijn zus. 'Mooi om te zien hoe zuinig jullie op elkaar zijn! ❤️', laat iemand weten. Een ander reageert: 'Wat ben je toch een lieverd jij! 😘'

Roerige periode

In haar privéleven maakt Yolanthe een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde deze maand dat ze officieel uit elkaar zijn en zei schoon genoeg te hebben van alle geruchten die in de rondte gaan. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.