De groots aangekondigde bruiloft van Gordon in Zuid-Afrika is op een fikse teleurstelling uitgelopen! Aan Story vertelt Gordons broer Johny waarom hij en een groot deel van de familie ontbraken, en ook vrijwel alle BN’ers geen gebruik maakten van hun persoonlijke uitnodiging... 

De met veel spektakel aangekondigde droombruiloft van Gordon had afgelopen vrijdag de mooiste dag uit het leven van de tv-vedette moeten worden, maar is geëindigd in een regelrechte teleurstelling! Waar de makers van het programma Gorden Gaat Trouwen... Maar Met Wie? in eerste instantie nog communiceerden groots uit te pakken, bleken de huwelijksplechtigheid en aansluitend het feest in een idyllisch ogend kasteel op een berg in Kaapstad juist bijzonder sober van aard. Hoewel gerekend was op een ware invasie van vrijwel de voltallige showbizzwereld bleek slechts een handvol BN’ers als juryleden Gerard Joling en Danny Rook en ceremoniemeester Angela Groothuizen de moeite te hebben genomen het vliegtuig naar Zuid-Afrika te nemen.

Ruzie

Pijnlijker was het dat het grootste deel van Gordons toch redelijk uitgebreide familie niet aanwezig was op het huwelijk. ‘Ik ben niet gegaan omdat ik ruzie met Gordon heb,’ vertelt zijn broer Johny Heuckeroth als Story hem in zijn scooterzaak Brom & Snor in het centrum van Laren opzoekt, uitgerekend op het moment dat Gordon in Kaapstad zijn jawoord gaf. De ruzie tussen Gordon en zijn broer is opmerkelijk te noemen, omdat Johny in eerste instantie een plek in de jury van het trouwprogramma kreeg toebedeeld. ‘Maar daar ben ik door Gordon uitgezet nadat we ruzie kregen om zoiets kleins dat ik het niet eens durf te vertellen. Dat zou beschamend zijn,’ zegt Johny, die niet het enige familielid is met wie Gordon de laatste weken ruzie maakte.

Toneelstuk

‘Ook mijn broer Martin en zussen Joke en Lydia zijn niet naar Zuid-Afrika geweest. De enigen die er van de familie bij waren, zijn mijn zussen Marja en Tineke. Kijk, wíj maken geen ruzie – dat doet Gordon. Dus het is zíjn verlies dat wij als familie niet op zijn huwelijk waren. Maar ook al zou ik géén ruzie met Gordon hebben gehad, dan was ik nog niet gegaan. Die hele bruiloft is één groot toneelstuk! Daar hoef ik niet bij te zijn. Ik ben toch geen klapvee? Ik steek mijn handen ervoor in het vuur dat hij niet officieel getrouwd is. Hij is wel voor het altaar gaan staan en heeft een mooie ring om zijn vinger geschoven gekregen. Maar Gordon is níet getrouwd! Neem dat van mij aan.’  

Belachelijk

Gordon hield tijdens de huwelijksplechtigheid twee stoelen ‘vrij’ voor zijn overleden ouders, zodat zij er in zijn gedachten toch bij waren. ‘Maar dat had hij beter niet kunnen doen,’ vindt Johny. ‘Als mijn moeder nog had geleefd en wist dat de helft van haar kinderen niet eens welkom waren, ging ze zelf óók niet! Dat weet ik honderd procent zeker. Daarbij zou ze een publiek huwelijk sowieso belachelijk gevonden hebben.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders