Actrice Britt Scholte zal te zien zijn in het tweede seizoen van de Instaserie Anymoodys. Dat hebben de makers vrijdag bekendgemaakt.

De serie is exclusief te volgen op Instagram en volgt zes jongeren die kampen met dagelijkse problemen die onder de jeugd spelen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Femke Meines, Else Talsma en Manou Jue Cardoso. Het tweede seizoen start 6 januari 2020. Britt Scholte werd bekend door haar hoofdrol in de jeugdserie Brugklas.

GTST

Dat er ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden zouden gaan vallen, was ook voor de acteurs duidelijk. Toch had Britt Scholte, die drie jaar lang de rol van Kimberly Sanders speelde, er geen rekening mee gehouden dat zij tot die groep zou behoren. ‘Dat kwam behoorlijk hard aan,’ vertelde de actrice aan Story. ‘Want ik wilde allesbehalve weg. En als je dan op gesprek moet komen en te horen krijgt dat de serie niet met je verder wil, doet dat pijn. Hoe je het ook wendt of keert, ze willen je niet meer. Ongeacht wat de reden is. Daar moest ik echt wel van bijkomen.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.