Britt Dekker (30) is inmiddels al negen jaar samen met haar elf jaar oudere vriend Max (41). In een gesprek doet Britt nu een boekje open over haar relatie. 

In de nieuwe &C vertelt Britt openhartig over de ontmoeting. Zo leerde ze haar vriend tijdens tv-opnames kennen. 

'Toen kon het'

Britt was 21 toen ze de elf jaar oudere Max leerde kennen. 'Hij was regisseur en ik presentator', vertelt ze. 'In het licht met al die schandalen van nu denk je: oei.' Hoewel dit soort relaties volgens Britt in deze tijd gevoelig liggen, was dat toen wel anders. 'Toen kon het', zegt ze hierover in het blad. 

Vonk

Doordat Britt destijds nog niet in Amsterdam woonde, en daardoor vaak te laat kwam, sliep ze op een gegeven moment steeds bij Max. 'Dat was makkelijker', vertelt ze hierover. Toch duurde het even voordat de vonk tussen de twee oversloeg. 'Ik vond hem een zeikerd met z’n op tijd komen en hij vond mij een zeur, omdat ik altijd te laat kwam. We waren ver van elkaar verwijderd. (...) Op een gegeven moment hadden we veel lol samen en qua humor lagen we op één lijn.'

Article continues after the ad

Relatie

Inmiddels is het stel al negen jaar samen en voelen ze elkaar perfect aan. Toen Britt haar vader in 2017 verloor, wist Max haar altijd op te vrolijken. 'Hij is iemand die heel goed kan aanvoelen wat ik nodig heb. Dan ging 'ie heel veel friet van de Febo halen en daar werd ik blij van. Soms heb je niets meer nodig dan een frietje en een kaassoufflé', aldus Britt. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.