Britt Dekker droompaard

Britt Dekker is hartstikke blij: ze krijgt namelijk een paard van John de Mol en Erland Galjaard. Op Instagram laat de presentatrice weten dat ze haar droompaard volgende week mag verwelkomen in haar stal.

"Eindelijk kan ik het jullie vertellen: ik heb een nieuwe paard! Welkom bij de familie, Georgie! Zo blij! Bedankt Erland Galjaard, je mag een keer op George voor dit alles", schrijft Britt bij de foto.

Een droom die uitkomt

Britt legt op Instagram uit hoe dit precies tot stand is gekomen. “Het begon allemaal toen ik voor de grap sprak met Erland Galjaard en om een lang verhaal kort te maken, eindigde het met dat ik mijn droompaard kreeg", schrijft ze.

Article continues after the ad

John de Mol had haar gevraagd of ze een paar shows voor hem wilde maken en Britt wilde daar geen geld voor, maar een paard. "John zei tegen mij dat hij heel erg veel van dieren houdt, dus John en Erland hebben mij een vriend voor het leven gegeven: George!"

Spanje

Britt moet nog wel even een weekje wachten voordat ze George kan verwelkomen, want de Schimmel woont momenteel nog in Spanje. Daarnaast heeft ze het nog wel even aan haar baas bij AVROTROS moeten vragen, maar die zei dat het prima was om dit te doen voor haar droompaard. Ook bedankt Britt uitvoerig haar manager die haar hierbij heeft geholpen.

Vlog

Britt heeft ook een speciale vlog gemaakt over haar droompaard. Ze vloog namelijk helemaal naar Barcelona om haar George te ontmoeten.

Talpa heeft de aankoop van het paard bevestigd. "Britt gaat een aantal programma's voor ons maken en in een van de programma's staan haar ambities als ruiter centraal, vandaar de aankoop van het paard", laat een woordvoerster weten aan BuzzE.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Hoefslag, ANP | Beeld: ANP