Elk jaar weer barst het een paar weken voor Kerstmis los: honderden bekende kerstliedjes schallen door de ether. Iedere grote artiest heeft wel een kerstnummer opgenomen waardoor zelfs feestdagenhaters in de stemming komen. Maar achter de passie waarmee de vertolker zijn lied zingt, gaat vaak een immens verdriet schuil... Deze keer: Britney Spears

More content below the advertising

Rond de tijd dat ze met hits Baby One More Time en Oops!... I Did It Again als popprinses de wereld veroverde, zong Britney Spears (36) ook het kerstnummer My Only Wish (This Year) in. Daarin vraagt ze de kerstman om een grote liefde, maar destijds kon Britney niet bevroeden hoeveel kerstmissen er nog zouden komen waarop ze die wens uitte. In haar jonge leven beleefde ze vele romances, maar telkens weer moest Britney concluderen dat ze haar hart tóch niet aan de ware had verloren.

Kerstwens

Met jeugdliefde Jason Alexander was ze slechts 55 uur getrouwd, met danser Kevin Federline, met wie ze twee zoontjes kreeg, drie jaar. In sneltreinvaart passeerden daarna onder anderen model Isaac Cohen, muziekproducer Jonathan Rotem, zanger Howie Day, paparazzo Adnan Ghalib, manager 
Jason Trawick, jurist David Lucado en tv-producent Charlie Ebersol de revue. Tussendoor raakte Britney door drank, drugs en stress het spoor bijster. Na haar zoveelste vertrek uit een afkickkliniek schoor ze haar hoofd kaal. Ze ging de auto van een fotograaf met een paraplu te lijf en verdween weer een maand in een kliniek. Met ex Kevin vocht ze om de voogdij van hun kinderen en haar vader kreeg de zeggenschap over haar financiën. Het kostte Britney vijf jaar om uit de goot te klimmen, maar ze is weer helemaal terug. Én verliefd. Al enige tijd is ze gelukkig met het dertien jaar jongere fitnessmodel Sam Asghari, van wie ze zegt dat hij écht haar grote 
liefde is. Britney’s kerstwens is eindelijk vervuld...


Beeld: ANP 

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders