Fans schrikken opnieuw en maken zich grote zorgen om hun idool Britney Spears. De zangeres postte namelijk zaterdag video's op Instagram waarop ze te zien is met ontbloot bovenlijf. Ook al eerder deze week verschenen er foto's waarop de ster topless te zien is. Fans weten zeker dat haar vader er achter zit.

Arme Britney Spears, de ster is sinds zaterdag wéér volop in het nieuws. Dit keer omdat ze video's op Instagram heeft gezet waarin ze topless een soort dansbewegingen maakt. Ze heeft hier alleen een korte broek aan. Volgens fans gebeurt dit tegen haar wil in en is dit het zoveelste bewijs dat Spears niet vrij is. Hiermee verwijzen ze naar de gerechtelijke procedure tegen haar vader.

Article continues after the ad
 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

'Iets verdachts aan de hand'

Het valt op dat de content in dezelfde fotoserie is genomen. 'Er is iets verdachts aan de hand', luidt de opmerking van één van haar volgers. De zangeres zelf reageert met een aantal emoji's onder de halfnaakte video's.

Bewindvoerderschap vader Jamie

Al sinds 2008 - nadat de Britney een aantal mental breakdowns kreeg - leeft ze onder het bewindvoerderschap van haar vader Jamie. Dit betekent dat hij zeggenschap heeft over haar carrière en al haar geld. Zelf mag ze geen énkele keuze mag maken. Ook in de documentaire 'Framing Britney Spears' komt de donkere wereld aan het licht waar de popster al jaren in leeft.

Emotionele getuigenis

Eind mei belde Spears daarom met rechter Brenda Penny. Ze deed een emotionele getuigenis over het jarenlange misbruik van haar vader en zijn team. Ze beweert dat ze tegen haar wil medicatie moet slikken, geen toestemming krijgt om haar spiraal te laten verwijderen en ook zou ze haar kinderen niet meer mogen zien. De zangeres hoopt dat haar vader ontslagen wordt als curator en dat ze haar vrijheid terugkrijgt. Maar na een aantal rechtzaken is het helaas nog steeds niet gelukt. De eerste volgende hoorzitting vindt plaats op 29 september. De rechter gaat dan opnieuw een besluiten nemen over Spears' verzoek.

Bron: Flair | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.