In het najaar van 2003 kwam de allereerste editie van het blad LINDA. uit. Vijftien jaar later is het blad nog steeds een groot succes en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe kun je dat beter doen dan iedereen het iconische kapsel van Linda de Mol te laten dragen?

Op de cover – een driedubbele uitklapper maar liefst – pronkt Linda met in totaal veertien bekende, goede vrienden die zich voor de gelegenheid allemaal haar kapsel hebben laten aanmeten. Onder anderen Guus Meeuwis, Martijn Krabbé, Ruben Nicolai, Beau van Erven Dorens en Peter Paul Muller schitteren met lange, blonde lokken op de voorkant van het jubileumnummer. Vijftien Linda’s voor vijftien jaar LINDA., dus.

Article continues after the ad

Iedereen is Linda

Maar niet alleen de covermannen kregen een make-over. Ter ere van het jubileumnummer zijn er door het hele land blonde pruiken verstuurd, naar vele BN’ers en hoofdredacteuren van andere bladen. Een briljante marketingstunt, vinden wij. Inmiddels duiken steeds meer pruikfoto’s op op sociale media en da’s bijzonder vermakelijk. Want dat hoogblonde kapsel staat natuurlijk niet iedereen zo fantastisch als Linda zelf.

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Linda

Een bericht gedeeld door Jeroen Pauw (@pauwjeroen) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh @linda Van harte met je 15e verjaardag... Je wordt al een echte grote meid met een mooie toekomst in het verschiet! ❤️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gefeliciteerd met #LINDA15jaar 🎈❤️ #jaikdoeookmee @linda

Een bericht gedeeld door Bastiaan van Schaik (@basvanschaik) op

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Peter Smulders, Instagram