Brigitte Nijman is onlangs gaan samenwonen met haar nieuwe liefde Harro. Toch kampt ze nog met het verdriet om het verlies van Robert, de man van wie ze net gescheiden was toen hij vorig jaar rond deze tijd plotseling uit het leven werd gerukt. ‘Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk,’ vertelt Brigitte aan Story. Maar wat vindt Harro daarvan?

Robert Veuger

Nog altijd is Brigitte Nijman (50) tot over haar oren verliefd op de twee jaar oudere Harro van Dalen. De zangeres is zelfs zo gelukkig met hem dat ze is gaan samenwonen. Ze heeft haar huis in Weesp verkocht. ‘Ik ben bij Harro ingetrokken,’ vertelt Brigitte aan Story. ‘We hebben het heerlijk samen. Mét mijn hondjes natuurlijk. Ik voel me thuis in Harro’s woning.’ Deze week is het precies een jaar geleden dat Brigitte het bericht kreeg dat Robert Veuger, de man van wie ze toen net een paar maanden gescheiden was, tijdens een vakantie onverwachts overleed. 

Hersenbloeding

Op het vliegveld zakte Robert ineen. Hij overleed aan een hersenbloeding. Maandenlang trok Brigitte zich daarna terug. Het verdriet was immens. ‘Ik mis Robert nog altijd,’ vertelt Brigitte. ‘Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk. Harro heeft daar geen problemen mee. Hij geeft mij de ruimte om Robert op mijn manier te blijven herinneren.

Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.