Het was het liefdestripje van dit jaar voor André Hazes (26) en zijn toenmalige geliefde Bridget Maasland (45). De twee vertrokken voor een korte vakantie naar Rome en waren daarbij niet alleen. Ook Rachel en haar (inmiddels ex-)vriend waren van de partij.

En dat de band tussen de presentatrice en haar voormalig schoonmoeder nog altijd goed is, blijkt maar weer. De twee hadden namelijk een gezellig etentje met alle mensen die ook mee waren naar de Italiaanse hoofdstad. Toch ontbreekt er vooral één belangrijk persoon (naast Rachel's ex Mike): André Hazes. 

Te pijnlijk

We gokken dat het iets te pijnlijk was voor Monique om de zanger aan te zien schuiven bij zijn ex. Bridget maakt er verder weinig woorden aan vuil: 'Next stop, Barcelona! #romereünie #dankbaar🙏.' Rachel steekt dan ook niet onder stoelen of banken dat ze liever Maasland nog als schoondochter had gehad. 'Ik draag Bridget een warm hart toe, dat is geen geheim. Maar dat is niet aan mij natuurlijk. Ik heb met haar een hele leuke tijd gehad en dat heb ik nog steeds. Ik ga haar niet laten vallen', vertelde ze eerder aan RTL Boulevard.

Andere schoondochter

Van Monique, de moeder van Rachels kleinzoon én grote liefde van André moet ze niet zoveel hebben. Daar is Rachel heel open en eerlijk in. "Al wordt hij honderd jaar met die vrouw, prima. Ik gun hem zijn geluk. Ik heb niet zoveel met Monique. Sorry, kon ik maar komedie spelen, dan was het allemaal makkelijker geweest. Ze is een goede vrouw en ik hoef er niet mee samen te wonen. Het is goed zo", aldus de moeder van André. 

Article continues after the ad

Break-up

'Dré' en 'Mo' kregen in 2014 een relatie die na twee jaar bezegeld werd met de geboorte van zoon André jr. In 2019 gingen de twee uit elkaar en moest Monique plaatsmaken voor Bridget. Die relatie lag onder een vergrootglas en duurde amper honderd dagen. De kritiek die André kreeg was niet mals. Rachel: 'Dré heeft het ook over zichzelf afgeroepen. Je hoeft niet alles te laten zien, vind ik.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.