Bridget Maasland heeft niks laten horen aan de ernstig zieke Nathalie Hoop, de vrouw van haar ex met wie ze een zoon heeft. De RTL-presentatrice zou geen enkel medeleven hebben getoond.

Nathalie vecht momenteel tegen kanker. Ze is getrouwd met Pepijn Padberg, de ex van Bridget.  'Ze wil haar dochter Kate (6) en Mees (11), de zoon van Nathalie’s man Pepijn en Bridget Maasland, nog zien opgroeien,' vertelt Hans Klok, een van de beste vrienden van Nathalie, aan Weekend. Hoewel Nathalie regelmatig voor Mees zorgt en een goede band met hem heeft, heeft Bridget niets laten horen volgens de illusionist. 

Article continues after the ad

Geen medeleven

'Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen,' aldus Klok. 'Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat. Bridget en haar ex-man Pepijn waren al uit elkaar toen hij Nathalie ontmoette, maar toch blijft het een ding voor haar dat zij nu samen zijn.'

Liefdesverdriet

De blondine heeft zo ook haar persoonlijke problemen. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Geruchten dat de relatie voorbij was, ontstonden op Valentijnsdag, toen de twee geen liefdevolle berichten over elkaar deelden op sociale media. Het stel deelde daarvoor achter elkaar verliefde foto’s van en met elkaar; het was nog net geen spam te noemen. Uiteindelijk bleek dat André ook daadwerkelijk zijn spullen op 14 februari heeft opgehaald uit Bridgets huis.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Weekend

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.