André Hazes en Bridget Maasland lieten al doorschemeren dat ze de rest van hun leven samen willen doorbrengen. De presentatrice geeft wederom een hint.

De zanger was gisteren druk met de opnames voor het nieuwe SBS 6-programma Getekend voor het Leven. Hij deelde een foto van zichzelf in de visagie, met als bijschrift de naam van het programma. Zijn kersverse vriendin speelde hier op in: 'Ik heb ook getekend voor het leven.' André reageert met een emoji met hartjesogen, waardoor duidelijk wordt dat ze de toekomst met elkaar helemaal zien zitten. 

Article continues after the ad

Nieuw televisiewerk

André breidt zijn televisiewerkzaamheden uit met Getekend voor het Leven. Hierin begeleidt hij mensen die spijt hebben van zichtbare tatoeages die ze hebben laten plaatsen. In het programma krijgen ze de kans om hun leven een nieuwe wending te geven in een traject waarbij ze hun tatoeages kunnen laten verwijderen. 

Hazes-huwelijk?

André en Bridget hintten onlangs op een bruiloft. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ Tijdens hun liefdesvakantie in Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.