Bridget en André moeten zichzelf weer herpakken nadat hun kortstondige relatie strandde. Beiden doen ze dat op een andere manier. André brengt veel tijd door met zijn zoontje en post veel foto's van zijn werk op Instagram. Bridget knuffelt ook met haar zoon en spreekt zichzelf moed in op Instagram.

Wijze woorden

De presentatrice post een foto van zichzelf op Instagram met de wijze woorden: 'Everything will be allright in the end and if its not, its not the end’. Ze lijkt zichzelf daarmee kracht en vertrouwen in te willen spreken dat, ondanks dat het nu misschien moeilijk is, alles op z'n pootjes terecht zal komen. Ook André plaatste pasgeleden een diepzinnige quote op zijn profiel: ‘My heart’s like an open book, for the whole world to read. Sometimes nothin’ keeps me together at the seams. I’m on my way - I’m on my way, home sweet home’. Zou home sweet home staan voor thuiskomen bij zichzelf, of hint de zanger hiermee op een hereniging met zijn ex en moeder van zijn kind, Monique?

De tekst gaat onder de foto's verder.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Everything will be allright in the end and if its not , its not the end’ @johnlennonofficial

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🗣

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Afscheid

Overigens lijkt het nu ook op social media over voor de ex-tortelduifjes. André en Bridget hebben elkaar ontvolgd op Instagram. Wel hebben beiden de foto's uit de periode dat hun liefde nog in volle bloei was laten staan.  

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders, Instagram

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.