Televisiekijkers waren vorige week geschokt toen Bridget Maasland in RTL Boulevard uit het niets het woord voor een ernstige ziekte in haar mond nam. Juist omdat Nathalie Hoop, de stiefmoeder van haar zoontje Mees, daaraan lijdt...

Bridget Maasland heeft het waarschijnlijk nooit zo bedoeld, maar het was niet bepaald chic toen de presentatrice vorige week in RTL Boulevard een ongepaste opmerking maakte naar verslaggever Aran Bade en muziekproducent Ronald Molendijk, die op de bank zaten.

Verkeerde opmerking

‘Blijven jullie lekker zitten daar?’ begon Bridget. Om te vervolgen met: ‘Een beetje kankeren, af en toe ergens mee bemoeien, dat zou leuk zijn.’ Het woord kankeren schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Temeer omdat Nathalie Hoop (43), die getrouwd is met Bridgets ex Pepijn Padberg en de stiefmoeder van haar zoontje Mees is, aan deze ernstige ziekte lijdt.

Kwaadaardig

In 2016 werd er bij Nathalie, de assistente van illusionist Hans Klok, een grote tumor in haar baarmoeder geconstateerd. De tumor bleek kwaadaardig en Nathalie werd met succes behandeld. Maar deze zomer vertelde ze dat het opnieuw mis is. Sinds eind maart is ze weer onder behandeling voor baarmoederkanker, net als een paar jaar geleden.

Article continues after the ad

Verontwaardiging

Bij de pakken neerzitten doet Nathalie niet. In augustus was ze met haar gezin op bezoek bij Hans Klok in Las Vegas en in A Little White Chapel besloten Nathalie en Pepijn te trouwen. Een huwelijk waarvan Bridgets zoon Mees van tevoren niets afwist. Nathalie zou nog steeds ernstig ziek zijn en de zorgen om haar zijn groot. Daarom vindt men de opmerking van Bridget behoorlijk ongepast. Ook op Twitter is de verontwaardiging groot. ‘Sorry Bridget, maar dat kan echt niet. Een beetje kankeren zeggen en dat op tv. Misschien moet je eens een dagje meelopen op de afdeling waar mensen chemo krijgen,’ zegt iemand.

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.