Het gebroken hart van Bridget Maasland is geheeld. Ze heeft haar ex André Hazes nu echt achter zich gelaten: ze is klaar voor een nieuwe liefde! De RTL-presentatrice is gespot op een datingapp.

Bridget is gespot op de datingapp Raya, meldt een bron aan Shownieuws. Het gaat om een exclusieve datingapp voor de elite. Internationale sterren als John Mayer en Drew Barrymore zijn ook op de datingapp gezien. 

Vrouwen (en mannen)

De presentatrice lijkt het nu ook over een andere boeg te willen gooien. Bridgets profiel is gespot bij een vrouw, wat betekent dat ze haar voorkeuren heeft ingesteld op vrouwen en eventueel ook mannen. Of ze al een leuke match heeft gevonden via de datingapp, is niet bekend.

Reden van breuk

De relatie tussen André en Bridget was kort, maar krachtig. De twee hielden het net geen honderd dagen met elkaar vol en de zanger weet nu wel waarom. Aan Nieuwe Revu vertelt André over de breuk: 'Ik ben altijd best wel wild geweest en in de korte periode dat ik met Bridget Maasland samen was, kon dat ook heel goed.' Hij vervolgt: 'Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik echter toch iemand als Monique nodig heb die me kan redden, terwijl ik daarvoor altijd dacht dat ze aan het zeiken was. Dat geldt voor Bridget ook. Zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt.'

Article continues after the ad

Vriendin Rachel

Wat de presentatrice er wel aan overhield: schoonmoeder Rachel als vriendin. De twee steken niet onder stoel of banken hoe gek ze zijn op elkaar. Ze hebben zelfs plannen om samen op vakantie te gaan.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.