Het liefdesleven van Bridget Maasland kent hoge pieken en diepe dalen. Na de scheiding van Pepijn Padberg, de vader van haar zoon Mees, was Bridget een aantal keer verliefd, maar die relaties liepen op niets uit. Aan Story vertelt de presentatrice openhartig over haar liefdesleven.

Lees ook: Voor Bridget Maasland geen jonge mannen meer

Geen relatie

Haar relatie met de 27-jarige ijssalonhouder Fabio liep een paar maanden geleden op de klippen, maar Bridget verzekert Story ervan dat er geen nieuwe man in haar leven is. En dat terwijl ze een magnetische werking op mannen heeft. 'Ik heb op dit moment géén liefdesleven. Daar kan ik heel kort en duidelijk over zijn. Ik ben zelfs niet eens aan het daten. Dat is geen bewuste keuze hoor, maar ik ben niet zo met een relatie bezig.'

Niet wanhopig

Het betekent niet dat Bridget er niet voor openstaat, want een leuke man is zeker welkom. 'Ik ga niet wanhopig op zoek. Ik krijg genoeg aandacht, maar niet van mannen met wie ik een relatie wil.' Een relatie mist ze niet, juist omdat haar leven op dit moment zo leuk. Ze voelt op dit moment niet drang om iemand in haar leven toe te laten.

Lees het hele interview in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders