Een flinke domper voor Bridget Maasland. Ze heeft de rechtszaak tegen Privé verloren. De presentatrice eiste een schadevergoeding van 7500 euro en een rectificatie van het artikel waarin wordt beweerd dat ze in 2014 'een huwelijksnacht beleefde' met André Hazes.

De rechtbank van Amsterdam heeft dit besloten. Privé meldde recent dat de presentatrice en de zanger, sinds vorige maand officieel een stel, het vijf jaar geleden al op de bruiloft van Patty Brard een affaire hadden. Volgens Maasland klopt er niets van de roddel, terwijl hoofdredacteur Evert Santegoeds zich baseert op meerdere bronnen die Hazes en Maasland in innige poses hebben gespot op het showbizzhuwelijk.

Article continues after the ad

Zoen

Maasland gaf wel toe dat er gezoend is op deze avond. 'Er is een zoen geweest, misschien zelfs een heftige zoen. We hebben een leuke avond gehad. Maar ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is.' Bridget vond het dan ook erg kwalijk dat 'de hele vaderlandse pers het woord huwelijksnacht heeft overgenomen als een wilde seksnacht'. De rechter stelde dat het artikel een inbreuk op de privacy vormde, maar vindt het aannemelijk dat, gelet op vijf schriftelijke verklaringen, er meer aan de hand was dan alleen een heftige zoen.

Voorpagina

André Hazes zelf won eerder een zaak tegen Privé over een foto van zijn 3-jarige zoontje die het blad op de voorpagina had geplaatst.

Bron: AD, ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.