Bridget Maasland is weer gelukkig in de liefde. De presentatrice is als een blok gevallen voor de 28-jarige Bram Plattel. "Ik hou van hem en hij van mij," schrijft ze bij een zwoele liefdesfoto. 

Serieuze relatie

Het lijkt serieus te zijn tussen Bridget en haar jongere vriend. De tortelduifjes genoten van een vakantie op het Spaanse eiland Ibiza. Haar collega's bij RTL Boulevard wisten tot hun grote verbazing niets van haar nieuwe liefde. "We hebben even gebeld en inderdaad, het is haar nieuwe vriend,' zei Luuk Ikink in het programma. "Echt, dan zit ze hier wekenlang, zegt ze niks en gaat ze wel op vakantie met hem!", reageerde Peter van der Vorst.

Geen jonge mannen

Bridget liet eerder weten niet meer met jonge mannen te willen daten. "Mijn voornemen is om in de toekomst niet meer te vallen op te jonge mannen. Vanaf 45 jaar vind ik mannen te oud, maar 35 jaar lijkt me mooi," zei ze in een interview met Flair. Voor de 28-jarige Bram heeft ze blijkbaar een uitzondering gemaakt. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Bewoners: de binnenkort voormalige RTL-topman Erland Galjaard, zijn vrouw Wendy van Dijk, haar zoon Sem en hun dochter Lizzy. Wendy’s moeder Tiny is hun directe buurvrouw; haar woning werd ook door Wendy aangekocht. 

Beschrijving: een hoekgedeelte van een woningcomplex op de 18e-eeuwse buitenplaats Zwaanwijck in Nigtevecht, tussen Weesp en Loenen a/d Vecht, met een tennisbaan en zwembad op het terrein.   

BN’ers in de buurt: tv-icoon Aad van den Heuvel (in een woonboot), voetballer Ron Vlaar, cabaretière Sara Kroos en Story-fotograaf Edwin Smulders; tv-journalist Jort Kelder bewoonde lange tijd een kasteelappartement op Zwaanwijck, evenals wijlen TROS-coryfee Ralph Inbar. 

Dit artikel komt uit editie 08 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Edwin Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders