André en Bridget laten er geen gras over groeien. Een romantisch tripje naar Parijs is net achter de rug en een ontmoeting met de schoonfamilie heeft ook al plaatsgevonden! Bridget heeft haar kersverse schoonmoeder Rachel leren kennen en dat klikte.

In RTL Boulevard vertelt de presentatrice over haar ontmoeting met schoonmoeder Rachel Hazes. De twee waren samen bij een concert van André Hazes. “Wat een leuk wijf!”, zegt Bridget over Rachel. “We stonden bij het concert van André en we hebben eigenlijk alleen maar staan dansen, swingen en lachen! We houden zelfs al van elkaar!”

Article continues after the ad

Jarige moeder

André heeft zijn schoonfamilie ook al leren kennen. Zo was hij op de 70e verjaardag van de moeder van Bridget. Volgens de presentatrice was de ontmoeting tussen André en haar ouders ook een groot succes.

Vol lof

Rachel Hazes was eerder ook al erg te spreken over Bridget. Zo liet ze eerder al weten dat ze veel appten en belden met elkaar, voordat ze elkaar al hadden ontmoet. “Ze is echt leuk, ik zou goed met haar kunnen leven.”

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.