Bridget Maasland (46) lijkt langzaam het geluk in de liefde weer te vinden. In haar nieuwste podcast Bridget & Friends: chickchat vertelt ze dat een hele leuke man heeft leren kennen. 

Nieuwe liefde voor Bridget Maasland?

In de podcast, die Bridget heeft samen met haar twee vriendinnen Justine en Clarice, doet de presentatrice wel vaker onthullingen. Zo vertelde ze onlangs nog dat ze aan het daten was met een Duitse man, maar dat hij het bij haar heeft verpest. Hij liet haar weten dat hij meer interesse had in zijn audioboek, dan in een digitaal dinertje met de blondine. Dat schoot bij Bridget in het verkeerde keelgat, waarna ze besloot niet meer met hem verder te daten.

Article continues after the ad

Leuke date

Nu heeft ze een nieuwe man leren kennen en die laat haar stralen. Clarice merkt in de podcast op dat Bridget straalt, waarop zij verklaart: 'Ik had een heel leuke date'. 'Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk', reageert Justine.

Wel een Nederlander, maar geen bekende

Bridget laat weten dat ze speciaal voor deze man van haar principe is afgestapt: ze wilde eigenlijk een man buiten Nederland daten, maar dit is toch een Nederlander! Ze vertelt: 'Gewoon uit Nederland. Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.' Of het weer een bekende Nederlander is? 'Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien', vertelt Bridget.

Bridget aan de botox

In dezelfde aflevering van de podcast praten de vriendinnen over cosmetische ingrepen. Bridget biecht op: 'Ik ga ook weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt. Dat ik er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapen uit zie'. Wat de drie nog meer onthulden over botox en fillers lees je hier.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.