Bridget Maasland (46) is blij met haar voornaam, maar dat was niet altijd zo. Vroeger vond ze haar internationale naam 'te ingewikkeld'. De presentatrice onthult ook hoe ze vroeger liever had geheten: ironisch genoeg is dat Monique.

De RTL Boulevard-presentatrice was niet dol op haar voornaam toen ze jonger was. Dat onthult ze in een preview van haar nieuwe podcast 'Bridget and Friends'. 'Ik durf eigenlijk bijna niet te zeggen hoe ik eigenlijk wide heten, maar dat komt doordat er veel is gebeurd met die naam,' zegt ze, waarna ze de naam toch uit de doeken doet. 'Ik wilde eigenlijk Monique heten!'

Ironie

Bridget vindt de ironie wel grappig en barst in lachen uit. Ook Justine Marcella en Clarice Stenger, de co-hosts van deze podcast, zien de humor er wel van in. Clarice gaat nog een stapje verder. 'Dan had je een heel ander leven gehad. Dan was je gewoon nu in de steek gelaten en niet vorig jaar,' grapt ze. 

Internationale naam

Inmiddels is Bridget bijgedraaid en vindt ze haar eigen naam mooi. 'Nu ben ik natuurlijk intens blij (...) dat ik gewoon een hele mooie Engelse naam heb. Ja, ik ben er wel blij mee. Ik vind het een mooie naam.'

Article continues after the ad

Korte relatie

Bridget Maasland en André Hazes hadden korte tijd een relatie toen de zanger de vorige keer weg was gegaan bij zijn ex-verloofde Monique Westenberg. Daarna verliet de zanger Bridget weer en keerde terug naar zijn gezin.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.