Na de feestdagen en liefdestripjes met André Hazes (25) naar Casablanca én Rome is Bridget Maasland (45) momenteel weer druk aan het werk. Zo verscheen woensdagavond de eerste aflevering van haar tweede seizoen van ‘De Zwakste Schakel’, waarin te zien was hoe ze de draak stak met haar prille relatie.

Het is een veel besproken onderwerp: het leeftijdsverschil (twintig jaar) tussen de kersverse tortelduifjes André en Bridget. Gelukkig ziet de presentatrice zelf de humor er wel van in en maakt ze er zelfs een grapje over in De Zwakste Schakel.

Leeftijdsverschil André en Bridget

In een fragment, dat Bridget zelf ook op Instagram gedeeld heeft, is te zien hoe een kandidaat eruit gestemd dreigt te worden. 'Als extraatje ben ik bereid de finale te spelen met ontbloot bovenlichaam, dus wil je wat meemaken? Kies voor mij', probeert hij zijn medekandidaat te overtuigen. 'Ik ben single, dus ontbloot bovenlichaam, dat spreekt mij wel aan', antwoordt de dame in kwestie. Bridget besluit zich ermee te bemoeien en zegt dat je 'maar nooit weet wat hier nog meer uit kan komen', waarop de vrouw constateert dat de man te jong voor haar is. Als ze vertelt dat ze 37 is, horen we Bridget al lachend zeggen: 'Ach, kan makkelijk. Ik zie ze wel gekker hoor', duidelijk doelend op het leeftijdsverschil in haar eigen relatie.

Relatie André en Bridget

In november maakten André Hazes en Bridget Maasland de liefde voor elkaar wereldkundig. De zanger maakte bekend gevallen te zijn voor de charmes van de twintig jaar oudere presentatrice, kort nadat hij met veel bombarie had aangekondigd dat zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg (42) voorbij was. Met haar heeft de zanger een zoon, de driejarige André.

Article continues after the ad

Stokoud

Ondanks het prille begin van hun relatie ziet Bridget een toekomst met André helemaal voor zich. In haar column voor Vrouw Glossy liet ze eerder doorschemeren dat André volgens haar dé man is met wie ze stokoud gaat worden. 'Blijf ik voor altijd die alleenstaande moeder, of is nou eindelijk eens een keer die leuke vent voorbijgekomen met wie ik stokoud ga worden?', schreef ze destijds. 'Die vent is er.'

Door: Flaironline | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.