Slecht nieuws voor Bridget Maasland. Het liefje van André Hazes moet het namelijk door een griepje even rustig aan doen. Dat laat ze weten op Instagram.

Bij een selfie schrijft de presentatrice: 'Ziek op de bank. Bluhhhhh đŸ¤§đŸ¤’.' Vriendlief AndrĂ© kan haar in ieder geval nu weer goed komen verzorgen, aangezien de laatste concerten van de Vrienden van Amstel Live weer achter de rug zijn. 

Article continues after the ad

Te gast

Bridget was meerdere malen te gast bij de concertenreeks om André te steunen. De presentatrice voorzag zelfs iedereen van een pilsje, wat een grote verrassing was voor de zanger. Toen André zag dat zijn kersverse vriendin de biertjes uitdeelde, verscheen er een grote lach op zijn gezicht en gaf hij haar een dikke zoen. 

Hazes-huwelijk?

AndrĂ© en Bridget hintten onlangs op een bruiloft. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte AndrĂ© onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ Tijdens hun liefdesvakantie in Rome droegen AndrĂ© en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.