Bridget Maasland (46) was weer gelukkig in de liefde, maar er gaan geruchten dat haar relatie met Christian voorbij is. Hoe dan ook, de presentatrice geniet momenteel van wat welverdiende rust in Frankrijk.

Geheel in stijl laat ze dan ook haar volgers weten hoe het momenteel gaat. Dat het goed vertoeven is in Frankrijk, blijkt wel uit de tekst die ze plaatst. 'Non, je ne regrette rien. La vie est belle 🇫🇷', schrijft Bridget, waarbij ze ook geheel toepasselijk Edith Piaf tagged. Geen spijt dus voor Maasland en vooral genieten van het goede leven.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

Groot gelijk

Volgers geven haar dan ook groot gelijk. 'Lekker genieten! Wij zitten 500 kilometer verderop', laat iemand achter. Een ander schrijft nog bemoedigend: 'Zo is het 😉, geniet er lekker van 👌🏻🌞💯.' Daarnaast regent het complimenten voor Bridget. 'Prachtige vrouw én super mamsie 😍👏' en 'Super kanjer wauw❤️❤️❤️💋💋💋😍😍', is onder meer te lezen.

Uit elkaar

De grote hamvraag is natuurlijk: is Bridget Maasland weer single? Met de informatie die we nu hebben is dat nog niet zeker. Maar het zou zo zijn dat collega's van Christian verschillende media hebben getipt met het nieuws dat de presentatrice en haar vriend niet meer bij elkaar zouden zijn.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.