De auto van Bridget Maasland is in het weekend gestolen. Dat vertelde de presentatrice in RTL Boulevard. “Oh, ik heb nieuws”, riep ze in de uitzending. Daarna vertelde ze wat er was gebeurd en liet ze ook nog een foto van haar auto zien.

Lees ook: Bridget Maasland vertelt: is er een man in haar leven of niet?

Gestolen

Bridget merkte maandagochtend dat haar auto er niet meer stond. Ze moest naar de vergadering van RTL Boulevard. Ze had nog een rondje gelopen omdat ze opeens niet meer zo zeker wist waar ze de wagen had geparkeerd.

Klaarlichte dag

Enig speurwerk van de presentatrice leverde op dat haar auto zondag op klaarlichte dag moet zijn gestolen. Ze sprak namelijk de eigenaar van de auto die op haar parkeerplek stond en die vertelde dat hij zijn wagen er zondagmiddag had neergezet.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders