Het is herfstvakantie, en ook Bridget Maasland en haar zoon Mees (10) zijn er even tussenuit. De twee zijn samen op vakantie in Italië, waar het weer nog aangenaam is.

De RTL-presentatrice begon haar dag in de zon. 'Morning,' schrijft ze bij het kiekje. Op haar Instagram is te zien dat moeder en zoon het uitstekend naar hun zin hebben in het zonnige Puglia. Mees neemt zelfs nog een duik in het zwembad die bij hun riante vakantievilla zit.

Relatiebreuk

In september 2008 werd Bridget Maasland de trotse moeder van Mees Kingston. Een jaar later zetten de presentatrice en de vader van haar kind, Pepijn Padberg, een punt achter hun relatie. Het contact met haar ex-vriend, met wie Bridget acht jaar samen was, is na hun breuk nooit hecht geworden. Hij had haar in 2009 bedrogen met Nathalie Hoop, de assistente van illusionist Hans Klok. Dat heeft Bridget hem nooit kunnen vergeven. In het belang van hun zoontje Mees probeerde Bridget altijd wel een normale omgang met Pepijn te krijgen, temeer omdat ze hadden gekozen voor het co-ouderschap. De ene week woont Mees bij Bridget, de andere week bij Pepijn.

Surprise!

De presentatrice en haar zoon stonden onlangs voor een verrassing. ‘Tijdens de vakantie nam Pepijn hem drie weken mee,’ vertelt Bridget aan Story. ‘Ze zouden onder andere naar Las Vegas gaan, waar Nathalie in de show van Hans Klok stond. Maar wat zowel Mees als ik niet wisten, was dat Pepijn en Nathalie daar gingen trouwen. Op een dag stond Mees ineens in A Little White Chapel. Dat was een verrassing.’ 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.