Bridget Maasland stond - zoals op zoveel avonden - ook gisteren achter de desk van RTL Boulevard. Alleen werd ze zélf het onderwerp van gesprek: de presentatrice droeg een truitje dat wel heel doorschijnend was. 

Terwijl Bridget in het showbizzprogramma vooral ándere sterren bespreekt, raakten kijkers gisteravond niet uitgepraat over haar. Dit keer niet over haar kortstondige relatie met André Hazes, maar over haar kledingkeuze. Ze droeg een zwart truitje dat meer liet zien dan waarschijnlijk de bedoeling was. 'Bridget moet even gewaarschuwd worden,' klinkt het op Twitter. 'Doorzichtig truitje.' Een andere kijker geeft haar de tip om de volgende keer een zwarte beha aan te trekken. 'In plaats van het gereedschap los in de blouse.'

'Preutse bende'

Op sociale media ging het behoorlijk los over Bridgets inkijk. Maar er zijn ook veel kijkers die de ophef overdreven vinden. 'Twitter gaat los omdat een vrouw besloot geen bh te dragen. Man man, we zien borsten... nou en?', reageert een kijker. 'De vrouwelijke vormen van Bridget Maasland waren zichtbaar en het hele land staat op z'n kop... wat een preutse bende,' schrijft een ander. 

Tekst gaat verder onder de tweets

Article continues after the ad

Reactie op kritiek

Bridget heeft lucht gekregen van de vele reacties. Op Instagram uit ze haar ongenoegen. 'Zo ziek dit,' reageert ze op de ophef. De presentatrice droeg naar eigen zeggen wél iets onder het kledingstuk: 'Een zwarte coltrui met een huidkleurige bh.' Bij thuiskomst heeft ze de vele reacties nog met haar zoon Mees besproken, die voor haar de spijker op z'n kop sloeg. 'Mam? ‘Ja’ Een slim persoon lost het probleem op. Een wijs persoon voorkomt het probleem. ‘En zo is het lief’'.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.