Na amper honderd dagen was de liefde tussen Bridget Maasland en André Hazes over. De presentatrice werd gedumpt voor ex Monique Westenberg, iets wat haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Gelukkig werd ze door veel mensen opgevangen.

En daar is Bridget heel dankbaar voor, zo laat ze via social media weten.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dankbaar dat het team van @hotterthanmydaughter_official mensen echt kan helpen! ❤️🙏

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

'Team Daughter'

Veel vrienden en familie hebben Bridget opgevangen, maar ook het team van Hotter than my Daughter stond en staat voor haar klaar. 'Dankbaar dat het team van @hotterthanmydaughter_official mensen echt kan helpen!' schrijft ze op Instagram.

Sexy moeders

Jammergenoeg zijn de kijkcijfers van het programma nog steeds om te huilen. De eerste aflevering trok 296.000 kijkers. En dat zal Bridget niet leuk vinden. Zeker omdat het op liefdesgebied niet lekker loopt, had de presentatrice gehoopt om met haar sexy moeders wél te scoren.

Bridget liet al eerder via verschillende media weten dat ze had gehoopt dat André de man was waar de presentatrice oud mee zou worden. De twee zouden het zelfs over kinderen hebben gehad.

Boven de 40

'Ze krijgen in Hollywood allemaal kinderen na hun 45e, dus het is tegenwoordig niet meer vreemd om op latere leeftijd moeder te worden. Maar mijn leeftijd was wel een reden om er met elkaar over te praten', zei ze in een interview met Vrouw.

Beeld: Peter Smulders | Instagram/Vrouw

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.