André Hazes Bridget

André en Bridget verwerken de liefdesbreuk allebei op een andere manier. De presentatrice geeft eerlijk aan kapot te zijn van verdriet en de zanger stort zich op de opnames van een tv-programma.

André is in Hilversum voor de opnames van het muziekprogramma We Want More.

Article continues after the ad

Jurylid

De ex van Bridget zit daar in de jury die bestaat uit niet de minste sterren: Trijntje Oosterhuis, Henk Poort, Ali B en Davina Michelle. 'Wat fijn dat ik onderdeel mag zijn van dit programma. Dit gaat echt een van de leukste shows van het jaar worden. Alles klopt. De kandidaten, het decor, de mensen die het programma mogelijk maken en vooral, de mensen met wie ik in de jury zit. Wat een vakmensen', zo schrijft de zanger.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opname #WeWantMore dag 2!🥳 ( @dianatheys @naomiqn )

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Gouden keeltjes

In het programma doen zangtalenten van 8 tot 88 jaar mee. Koren, bands, solozangers, van alles is aanwezig. Wie weet de jury te overtuigen? De vijf juryleden representeren allemaal verschillende muziekgenres, want in de nieuwe tv-show zijn alle muziekstijlen welkom.

Wie ervandoor gaat met de hoofdprijs heeft het goed voor elkaar, want dan win je 100.000 euro, de tweede plaats is goed voor een bedrag van 25.000 euro en voor de derde plek ligt 10.000 euro klaar. De winnaars mogen het prijzengeld besteden waaraan ze willen en zitten niet vast aan een platencontract.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬 #WeWantMore

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Liefdesverdriet

Terwijl André zich focust op We Want More, zit Bridget verdrietig thuis. 'Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten', zeiden de twee maandag in een verklaring.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.