De breuk van Bridget Maasland (45) en André Hazes (26) is nog vers, maar de presentatrice wil niet meer achterom kijken. Last van liefdesverdriet heeft ze niet meer: 'Ik voel me echt goed'.

Bridget heeft zonder twijfel een roerige periode achter de rug. Niet alleen bleek haar veelbesproken relatie met André niet te werken, óók schreeuwde de zanger nog geen twee weken later van de daken weer terug te zijn bij zijn ex Monique Westenberg (43). Daarna wiste hij Maasland volledig uit zijn leven.

Article continues after the ad

'In een cocon geleefd'

Hoewel de breuk tussen André en Bridget al weken het gesprek van de dag is, heeft de blondine zich daar niet mee beziggehouden. 'Ik moet je heel eerlijk zeggen, ik heb best wel in een cocon geleefd. Dus ik heb geprobeerd het niet te veel tot me te laten', vertelt ze in RTL Boulevard. Ook zegt ze dat veel mensen haar een hart onder de riem hebben gestoken en kreeg ze 'heel veel steun'. 'Niet alleen in mijn omgeving, ook daar buiten. Ik voel me echt goed. Het is oké. Gewoon weer lekker volle kracht vooruit naar de toekomst en vooral niet te veel achterom kijken.'

'Relatie liever overgeslagen'

Bridget heeft al meerdere keren een boekje opengedaan over de breuk met André. Zo zei ze kort na de split veel liefdesverdriet te hebben en vertelde ze zelfs dat ze het met haar ex al over kinderen had. Maar nu de zanger weer terug is bij de moeder van zijn kind, Monique, heeft de presentatrice minder mooie woorden over voor de kortstondige romance: ze had de relatie liever overgeslagen.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.