André Hazes en Johnny de Mol zijn al tijden dikke vrienden. Totdat er eerder dit jaar een fikse woordenwisseling ontstond. De vrienden raakten gebrouilleerd. De reden? Bridget Maasland.

Voor de We Want More-presentator is Bridget namelijk geen onbekende: de twee hebben negen jaar geleden ook een tijdje gedatet met elkaar. Na enkele maanden zou hun kortstondige relatie na een fikse ruzie op het zonnige Bali alweer over en uit zijn, en werd er achter hun veelbesproken romance een hele dikke punt gezet.

'Werkte niet tussen ons'

Toen hij vernam dat zijn goede vriend André als een blok voor de RTL Boulevard-presentatrice was gevallen, ging het dan ook niet helemaal lekker tussen Johnny en Dré, die nu samen in het programma We Want More zitten. 'Het was een fase waarin het gewoon echt niet werkte', zo vertelt André.

Woordenwisseling

Zo belde Johnny André op met de mededeling dat hij beter na moest denk over dingen. André was hier echter niet van gediend en liet dat weten ook. 'Ik zei toen tegen hem: ‘Bemoei je er niet mee’.' Toch zijn beiden blij dat het uiteindelijk een woordenwisseling via de telefoon was. Waren de twee in real life in een ruzie geraakt, dan was het waarschijnlijk heel anders gelopen.

Article continues after the ad

Strijdbijl begraven

'Ik denk echt dat je mij op m’n bek had geslagen, als het geen telefoongesprek was', aldus Johnny. Inmiddels hebben de twee elkaar weer gevonden en kunnen de kameraden gelukkig weer door één deur. En dat is wel zo handig als je alle twee in dezelfde show zit.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.