Marokko, Rome en nu Curaçao: in de prille maanden dat André Hazes en Bridget Maasland samen zijn, hebben ze al heel wat gereisd. Tijdens die tripjes is de verliefdheid alleen maar heviger geworden. De presentatrice deelt een smoorverliefde foto vanaf het eiland.

Het showbizzkoppel is dol op een romantische getaway, maar dit tripje is iets anders dan ze gewend zijn. Dit keer is ook Monique Westenberg, ex van André en moeder van zijn zoon, van de partij. Het drietal vertoeft op het zonovergoten eiland. Dat is opvallend, gezien de pijnlijke breuk tussen de exen. Waarschijnlijk zetten ze hun gevoelens opzij omwille van André junior, die ook mee is. 

Article continues after the ad

Feestvakantie

Toch mag de ietwat ongemakkelijke situatie de pret niet drukken. Bridget laat met een zoenfoto zien dat ze het prima naar haar zin heeft. Het verliefde stel heeft gisteravond de bloemetjes buiten gezet, samen met de bandleden van de zanger.

Pijnlijke breuk

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique had beëindigd. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn.

Hazes-bruiloft?

André en Bridget lieten onlangs doorschemeren graag met elkaar te willen trouwen. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ In Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.