Bridget Maasland leeft sinds een paar maanden op een roze wolk. De presentatrice prijst zichzelf gelukkig dat ze nu drie belangrijke mannen in haar leven heeft: zoon Mees, hond Zack en geliefde André Hazes.

Bridget deelt een kiekje van haar drie dierbaren die samen op de bank zitten: 'Al mijn liefdes bij elkaar!', schrijft ze op Instagram. 'Wat een rijkdom.' André en Bridget zijn sinds begin november bij elkaar, maar de zanger is nu al helemaal opgenomen in de familie. André en Mees kunnen het erg goed met elkaar vinden en doen regelmatig iets leuks samen. 

Article continues after the ad

Liefde van haar leven

De presentatrice noemde haar kersverse vriend onlangs 'de liefde van haar leven'. 'Lief, ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou,' schreef ze op de verjaardag van de zanger. 'Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven.'

Hazes-huwelijk?

André en Bridget hintten onlangs op een bruiloft. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ Tijdens hun liefdesvakantie in Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.