Er ontstaan scheurtjes in het huwelijk van voormalig showmaster Frank Masmeijer. ''Het is niet meer het gezellige huwelijk dat we 25 jaar hebben gehad. Het is voor het eerst dat ik dat in duidelijke bewoordingen toegeef'', zegt hij in De Telegraaf.

Enorme impact 

Frank staat binnenkort terecht in een Belgische drugszaak en dat heeft toch zijn weerslag op het huwelijk. ''Ik denk dat we allebei ons best hebben gedaan. Maar alles wat er is gebeurd, al die maanden in de gevangenis, de tijd erna met de enkelband. Het heeft een enorme impact gehad. Dat valt niet te ontkennen en dat heeft natuurlijk het een en ander aangericht'', zegt hij.

Toekomst 

Binnenkort zal Frank zich bij de rechter moeten verantwoorden voor zijn vermeende rol in de cocaïnesmokkel in de haven van Antwerpen. Frank vertelt in de Telegraaf: ''De vraag is, waar ligt mijn toekomst als de rechter heeft gesproken? Het is belangrijk dat Sandra en ik een weg gaan kiezen, samen of apart. Het is voor ons belangrijk dat onze dochters Michelle en Charlotte 24 en 22 zijn, een leeftijd waarop ze gelukkig volwassen zijn en een breuk tussen ons voor hen geen grote gevolgen meer heeft."

Beeld: Peter Smulders. Bron: Telegraaf 

 

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders